Styling inför bostadsförsäljning

Homestaging

Här utgår jag i från att er bostad är tom. Jag kompletterar med möbler, inredningsdetaljer och blommor. Jag stylar klart er bostad precis innan fotografering så att allting är färsk, nytt och snyggt. Därefter är det upp till er att hålla efter inför visningar, det kommer jag såklart även att visa er och ge er tips inför. I priset ingår 40 dagars hyra utav mina möbler/inredningsdetaljer från den dagen då det är fotografering och 40 dagar framåt. Därefter tillkommer en avgift på 500:- / vecka inkl. moms.

Detta ingår:
    •    Möbler/belysning
    •    Inredningsdetaljer
    •    Textilier/ljus
    •    Färska blommor/mat
Priser:
1  rok – 11 000:-
2 rok – 14 000:-
3 rok – 16 000:-
4 rok/villa/radhus – 250:-/kvm

            Alla priser är inkl. moms

Homestyling

Här utgår jag från era tunga möbler och kompletterar med inredningsdetaljer och tar bort sådant som jag anser inte borde stå framme för fotografering och visningar. Jag stylar klart er bostad precis innan fotografering så att allting är färsk, nytt och snyggt. Därefter är det upp till er att hålla efter inför visningar, det kommer jag såklart även att visa er och ge er tips inför. I priset ingår 40 dagars hyra utav mina inredningsdetaljer från den dagen då det är fotografering och 40 dagar framåt. Därefter tillkommer en avgift på 500:- / vecka inkl. moms.

Detta ingår:
    •    Inredningsdetaljer
    •    Textilier
    •    Färska blommor/mat
Priser:
1 rok –  4 000:-
2 rok – 6 000:-
3 rok – 8 000:-
4 rok/villa/radhus – 150:-/kvm

Alla priser är inkl. moms

Terass/Balkong

Här ingår balkongmöbler, utemattor, textilier, blommor och inredningsdetaljer.

Pris när man har valt staging eller styling utav bostad - 2000:-
Pris med endast balkong utan staging eller styling - 4000:-
Pris för Terass - 200:-/ kvm

Visningsstyling

Om man inte själv vill fixa nya snittblommor och annat grönt som behövs inför visningen så erbjuds även detta för en kostnad mot 1500:-.

Annat

Om det är så att du fattas en eller flera stora möbler för att kunna välja en styling så kan vi även komplettera med detta, eller du har en tom bostad men kan ta dit något sjläv. Då är det pris enligt offter, vänligen maila otilia@styledbyotilia.se vid frågor om detta uplägg.
Alla priser inkl. moms