Styled by Otilia

Otilia Gustafsson

Otilia är certifierad inredare och homestagingkonsult och driver Styled by Otilia. Att Styled by Otilia har fått sitt namn från mig, Otilia Gustafsson kanske inte är så förvånande. Namnet och loggan är något jag burit med mig sen jag startade min inredning & homestaging utbildning 2014. 

Mitt inredningsintresse startade likt många andras, hemma i barnrummet där jag möblerade om och satt klistrad framför äntligen hemma med familjen. Jag minns att jag många gånger tänkte att de vill jag jobba med.

 

Om

Styled by Otilia startade hösten 2016 av Otilia själv, företaget började då med mindre inredninguppdrag och växte sakta. Sommaren 2017 valde vi att ta ett mindre lager för att börja med styling inför bostadsförsäljning. Där höll vi till i 8 månader och därefter var vi tvugna att flytta till större i början på 2018. Nu har vi ett stort lager i Östra hamnen i Malmö och varpå vi även utgår ifrån.

Mål

Vårt mål är alltid att kunden i slutändan ska vara nöjd oavsett om det handlar om att hitta en personlig inredning, maximera sin bostadsförsäljning eller att hitta den perfekta möbleringen för just er arbetsplats. Tillsamman jobbar vi mot era drömmar och önskemål!

Utbildning

  • Utbildad certifierad Inredare och Homestagingkonsult
  • Blomsterbindningskurser
  • Utbildning i Sketch up, 3D ritningar i datorn.